Thursday, May 29

Dirty looks - pidennykset

Noniin.Tilasin viime perjantaina uudet pidennykset, koska noin vuoden käytössä olleet Rapunzel of Sweden- merkin pidennykseni menivät vai muutaman tunnin päässä olon jälkeen semmoseen takkuun, että näytti että päässä olisi ollut halpa peruukki. Rapunzel of Swedenin pidennyksiin en ollut tyytyväinen. Yhdessä paketissa on vähän tukkaa (110g), joka ei yksikseen riittänyt mun tukkaan. Jouduin lisäksi ompelemaan joka ikisen klipsin takaisin. Päädyin siis etsimään parempaa merkkiä, ja päädyin tähän Dirty looksiin. Tilasin siis tähän settiin, joka lupas koko pään paksut pidennykset. Setissä on 180g(!!!!) tukkaa ja kymmenen osaa.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Tukka tuli todella nopeasti perille, tilasin nää siis viikko sitten,ja eilen olivat jo perillä. Pidennykset tulevat tollasessa paketissa, josta voi ensin avata testiosion ja katsoa onko väri ja pituus oikein. Jos väri ei mätsää, voi hiukset vaihtaa. Todella kiva lisä! Olin ensin väristä vähän pettynyt, kun tossa testiklipsussa näkyi todella paljon tummempia suortuvia.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Setin kaikki osat on numeroitu, ja paketin mukana tulee ohjekirjanen jossa näytetään missä järjestyksessä pidennykset laitetaan päähän. Alottevallekkin pidennyksenkäyttäjälle tosi kätsy.
Image and video hosting by TinyPic
Setissä on myös aika HC-hiusosio, jossa on neljä riviä tukkaa! Tää kuitenki tuo todella helposti paksuutta ilman että pitäisi laittaa monta klipsuriviä päällekkäin.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Tilasin setin pituudessa 20'-22'(51-56cm) ja värissä 90's Blonde. Oma tukkani on todella kerroksittain leikattu, ja tiedän että lyhyimmät kerrokset vähän irvistävät tuolta päältä. Klipsut tuntuvat tosi tukevilta, eikä tukka paina. Joissain klipsuissa oli kuitenki aika vähän tukkaa, varsinki yhen klipsun tupsuissa.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Niin paljon tukkaa!!! En oikein tiedä miten päin pitäis olla. Kaikenkaikkiaan oon näihin tosi tyytyväinen!

2 comments:

Anonymous said...

Mistä tilasit nuo pidennykset? :) Kannattaa muuten leikata pidennyksetkin kerroksittain, niin ei kauhiasti paista omat lyhyimmät hiukset päältä.

Oili said...

Anonymous, tilasin ihan Dirty Looksin omilta sivuilta! :--) ja hyvä niksi, voisin jos uskallan(tai ehkä vien ne mun kampajaalle..)!