Wednesday, April 27

Miksi en keksi otsikkoa

Image and video hosting by TinyPic
Aika hassua että huomenna on jo torstai! Tuntuu että huomenna ois vasta tiistai ja tänään tulee jo Greyn Anatomia ja jännät paikat! En kestä jos Arizona kolaroi Callien kuoliiaks, koska Callie on mun lempihahmo(ja suurin girlcrush eva)
Image and video hosting by TinyPic
Oon jo pari vuotta haaveillu lohikäärmehihasta ja nyt olen aikalailla varmistunut, etten halua sellasta japanilaista. Vaan ehkä jotain siistimpää emt.
Image and video hosting by TinyPic
Mun tukka on alkanu jo haalistua aika pornosti, latvat melkei mustat ja sit sellasia ruskeita laikkuja ympäriinsä..
Image and video hosting by TinyPic
Eilen tein tuottoisan kirjastoreissun. Toi ajan lyhyempi historia on ihan vaan mun maantiedon projektityöhön, tuntuu jotenki ylihörhöltä.. :D Lainasin siihen yhen toisenki kirjan, mutta se on jossain teillä tuntemattomilla.
Image and video hosting by TinyPic
JA UUUJEEE! Tää on niin kivaa ja ihanaa! Musta on ihan hassua et oon niksahtanu tähän LotRiin ihan hulluna, ku kesällä katoin vasta ensimmäistä kertaa. Iha absurdia. Ja Potteripokkarit ja Kuoleman Varjelukset<3 Kirjat tosin tulee vasta myöhemmin, mutta muut on laitettu matkalle! Tää on niin metkaa!

3 comments:

Arutte said...

Mä oon ollu rakastunu LOTReihin jo vähän pidemmän aikaa, ahhh Gandalf ♥ Ja yyy Potterien kuudes osa on ainut LEFFA jonka aikana oon itkeny koska Dumby on sulo ja silleen ;___; ♥ Gimli on kanssa kovis.

L▲UR▲ said...

1. AOO SULO HEADERI.
2. Callie <3
3. Potterpokkariboksi = kateus.
4. Lohikäärmeet on siistejä.

Oili said...

Arutte, oi vitsi meidän pitäis joskus kattoa kaikki lotrit ja potterit putkeen! <3 (voin kyl paljastaa, et itken jokasessa heheeh)


L▲UR▲,uh oli pakko vaihtaa banneri ku se edellinen oli niin hutastu ja blah :--D