Saturday, May 30

Sometimes We Are Beatiful


Ne Päättäjäiset.. Todistus oli hyvä. :-) Keskiarvo oli 8,21 ja mukana oli 2 kybää!
SIIS KAKSI UGAGAGAGAGA!
Äikkä oli ja Terveystieto oli. Taisin olla ainoo jonka terskannumero ei noussu. Ritu anto tyyliin jokaselle kympin. Meikällä oli se jo kybä joulutodistuksessa.
Ja äikkÄ! Tosi kiva. Nojaa aika arvattavissa oli koska mediakokeesta sain 9½ ja kirjallisuuskokeesta 10(+)ssan, aineesta jonku ysin ja fantasiankertomuksesta kympin. :-D
Että oisin kyllä ollu pettyny jos se ois ollu ysi.

Yhtään seiskaa ei ollu! lähinnä kaseja vaan. Tai ysejä.
13 ysiä. 6 kasia! Osa on kyllä seiskan numeroita whateva
oon jäätävä. <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4BXMX9e1FCJ-WJ37a5F6TD1L4qU4v-CH7Y8Mph83D9KCqAB_fTf9OWicNtURFImRXHJ1kmr1h1aYYmzBQ43uHAzJIWZYDEVuvZ6D2O1J-0kNnrQTQXC7GFCFOGs1FNFiydN_Jc7OH0X0/s1600-h/IMG_0312.JPG">Yritin tänää lennättää leijaa MUTTA SIELLEI TUULE! Eilen lennätin bohahaha se on kivaa.

moar, olen jo pitkän aikaa halunnut ottaa tälläsiä kuvia joissa on VERTAAH!
Nähtyäni tämän kuvan oli mahdotonta pidättää kiusausta! Nyt kun olin yksin kotona päädyin sitten toteuttamaan idean. Meillon tekoverta hirveen iso pullo, koska veljeni piti joskus kuvata joku ihmeen sotalehva. Mutta noista tuli ihan hyviä eikö? Viimenen on iha surge koska en osannu muokata. Imma sorbe.

Remu on ihana. :-D



Paras kesänalotusbiisi!

No comments: