Thursday, December 13

Matematiikkaa voi oikeasti oppia ymmärtämään -paitsi MAB8 joka on tyhmä kurssi

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

ANKARA HOBITTIRANTTI

yoyo, kävin eilen kattoo hobitin ja HUH olipa actionpläjäys! Hahmojen kehitys ja sellanen juonellinen kaari jäi kyllä aika paljon sen rätinän alle. Ainaki viimesen tunnin niin rätisi ja paukkui että!! Tekniikassa näky ainakin tää kymmenen vuoden väli - Angmarin noitakuningas, Örkit(ÖRKKIKIELI!! ÖRKKIKIELTÄ VIIMEIN!!111 Kirjassahan ne vaan murisee jotain örkiksi eikä puhu yhtheiskieltä)) ja Klonkun animaatio oli ihan huikeeta. Tuntu kyllä että 2D olis riittäny ihan hyvin, koska tuntu todellakin että kattoo 3D-elokuvaa - naamalle tippuvat asiat, putoamiset.. (Asun n. 2500 asukkaan cityssä ja meillä on täällä 3D-teatteri....... )
 Ja oikei - kääpioiden partadesignissä oli menty vähä liian pitkälle :D Kuka niitä aina letittää yön pimeydessä ku ne aina pysyy ojennuksessa?

Oon lukenu Hobitin pari vuotta sitten ja íhan vaan mun mielipide, ettei se oo niin vahva kirjana(tai elokuvana) ku Taru Sormusten Herrasta. Hobitissa vaaan tapahtuu kaikkea (kivaa) ku taas TSH keskittyy enemmän siihen henkiseen kanttiin ja romanssiin ja ystävyyteen. Mutta näyttelijät oli taas ihan ykkösluokkaa ja Martin Freeman - ihan täydellinen.

Mutta overall oli ihan nautittava kolmetuntinen - tykkäsin!!

2 comments:

Anonymous said...

ei jumalauta oot ehkä oikeesti kaunein nainen mitä oon nähny, huhhuh. gurl u gorgeous! ps. hobitti oli kyllä aivan mahtava.

Oili said...

Anonymous, oho kiitti :--D mun pitää varmaan mennä katoon hobitti sunnuntaina että vakuuttuisin siitä vähän enemmön