Wednesday, December 5

I'll be okay

Image and video hosting by TinyPic Täytän ylihuomenna 18. Ihan hirvittää. Ei niinkään numero, vaan tänhetkinen elämäntilanne yleensäkin. Lukio on päättymässä, kurssit tulee täyteen (76!!!), keväällä kirjotettavat äidinkieli ja psykologia. akdsjfdshjhf vähän elämä kirjotusten jälkeen hirvittää, ku loppuu kaikki se mitä on ollu ennen. Outoo. Linnanjuhlatki menee ohi ku meen taas illaks töihin. Oon kahtena päivänä nukkunu vahingossa aamutuntien ohi ku on nukuttsnu yöllä niin huonosti. Tänään heräsin siihen ku postimies soitti että "MULLA ON TÄÄLLÄ SULLE PAKETTI"
Image and video hosting by TinyPic
Meillä oli tänään itsenäisyyspäivä/lakkiaisjuhlat jossa laulettiin Finlandiahymni jota oltiin harjoteltu vaan muutaman kerran.. Voin ainaki myöntää että oma ääni alko tutisemaan ja sekosin sanoissa :D
Image and video hosting by TinyPic
Mangotee oli huippua ja clittertee maistui ihan saippualta. Voi earl grey. Se maistuu aina saippualta. Also starring se postimiehen tuoma paketti. Mitäköhän siellä on 0__0 En tosin ymmärrä onko mulle tullu kaks pakettia kun tää tuli kotiin asti ja sitten sain puhelimeen ilmotuksen että mulle on tullu paketti postiin?

No comments: