Monday, September 17

Yleistä valitusta ylioppilaaksi pääsystä

Image and video hosting by TinyPic
Jotenki vaan tuntuu että kirjotukset menee ihan päin hevonvittua. Tänään oli englanti, jota stressasinki ihan hulluna, koska en oo hirveesti keskittyny siihen ja en oo ees lukenu pahemmin. No, siinä sitten yritti lukea ihan käsittämättömiä luetunymmärtämisiä (M-HIILI??!? MIKÄ VITTU?) ja tehdä sen mukaan minkä on oppinu tässä viimesen yheksän vuoden aikana. Mustasin siin huolella niitä palluroita että mielenterveys meinas jo horjua. Vaikka en ymmärtänytkään kaikkea, kuten esimerkiksi olivatko ne vapaaehtoissukeltajia vaiko not, niin vaikeinta tuntu kumminkin olevan se että tunget sen tehtävävihkon sinne muovitaskuun ja palautat. Mä sahasin tässä vaiheessa ainaki kolme kertaa ne paperit sinne vihkoon ja takas, katoin joka ikisen saatanan pallon ja yritin pohtia, meniks tää nyt oikein.
Image and video hosting by TinyPic
Ja kun lopulta ymmärsin, että nyt on tehty kaikki mitä musta irtoo, tuntu että jalat pettää palautusmatkalla. Entä jos se ahaa-elämys olisinkin tullut silloin 14.50?
Hirveä tyhjyys iski ku pääs ovesta ulos. Ihan ku olis vaan voinu heittäytyä siihen asvaltille ja alkaa määkymään että nyt se improbaattur tulee. Kotona ollessa olo vaan jatku toista tuntia ja ihan ku oikeasti sielu oltais vetästy siihen paperille. Ihan vetku olo ja ihan kokoajan suunnilleen itku kurkussa. Makasin keittiön lattialla kaks tuntia.. :----_D
Image and video hosting by TinyPic
[dave on maailman kaunein hauva ikinä]
Nyt oon epätoivosesti vääntänyt yhtä psykologian juttua joka mun piti tehdä viikonloppuna, mutta en tehny. Taitaa mennä muutenki ihan huonosti tän jakson kurssikokeet ku menee kirjotusten kanssa päälekkäin. Gotta sort out my priorities, eli kirjotukset menee nyt kyllä etualalle. Haluaisin vaan että nää kirjotukset menis hyvin, että se ovi olis rakosellaan kaikkialle. Oon aina halunnu vaan pois täältä ilman sen kummenpia suunnitelmia, tärkeintä on vaan ollu päästä pois.

Miksei kukaan sanonu että lukio on yhtä tunteiden vuoristorataa

4 comments:

Anonymous said...

hei tsemii nyt ): ei se kuitenkaan niin huonosti menny!

Anonymous said...

sä vaan kaunistut päivä päivältä!!:-)

Wilma said...

Huh en osaa kuvitella miten suuria tunteita noi kirjotukset voikaan herättää. Itsehän en ole koskaan edes vilkaissut lukion ovista sisään. Mutta sä oot kyllä pelkästään blogin perusteella mun mielestä nähnyt ihan törkeesti vaivaa koulun eteen, joten uskon että kaikki menee oikein hyvin. Stressi vaan tekee kaikesta rumaa ja epätoivosta.

Kyl sä vielä pääset ihan mihin vaan!

Oili said...

Anonymous, no ei niin mutta huomenna meneeee!!

Anonymous, onneks loppuu kohta ku täytän 18 ;)

Wilma, miks mä oon aina luullu et oot joku yliopisto-opiskelija?!?! paljastA SALAISUUKSESI SENKIN AMIS. Stressaa perkeleesti !