Monday, January 16

i wanna love you pretty young thing

Image and video hosting by TinyPic
Herää kysymys miksi ihmeessä aloin kattoon Golden Globeja. Ne loppu tietenki vasta aamukuudelta....
Image and video hosting by TinyPic
No vastaus kumminkin kysymykseen on että katoin Sherlockin ja se oli nii kauhee ja tunteita raastava, etä eihän sitä nyt nukkua voinu. Kimaltavat iltapuvut helpotti tuskaaa. Turska ja tuska on aika samallaiset sanat höhöhö
Image and video hosting by TinyPic
Bussi toi eilen mun klipsupidennykset jotka olikin ihan saman sävyset omat tukan kanssa! jiha! Tosin mulla on vaa hitusen paksumpi tukka ku noi pidennykset..

Mä oon ihan rakastunu niihin Millenium leffoihin ja eeeeeeeen taas voi odottaa ens lauantaita! Taitaa jäädä se amerikkalainen versio ihan jalkoihin. En ymmärrä miksi se nimikin on vaihdettu sellaseks pliisuks ja varmaan leffaki aika pliisuks. Pliisu on aika hauska sana.

3 comments:

L▲UR▲ said...

Ruotsalaisten Millenium on kyllä erittäin jees, mutta veikkaan että Fincher osaa kans. Ja näkemieni pätkien perusteella toi jenkkiversion tunnelma kyllä vetoaa muhun... Ja Reznor & Ross tekemässä soundtrackia.

rreadymade said...

Mä kävin kattoo sen amerikkalaisen version, ja vaikka suurena Millenium ja Lisbeth(<3)-fanina epäilyttikin, niin sanoisin että jenkkifilkassakin oli sellainen pohjoismaalainen synkkä tunnelma saatu hyvin esiin. Ainoa ns. huono puoli oli hassut ruotsinkielisten nimien viritykset. Melkein voisin sanoa, että jenkki jopa hakkasi ruotsalaisversiot. Ehkä..Daniel Craig oli kyllä aika ällö. As always. Kannattaa kuitenkin käydä tsekkaamassa, voin kertoa ettei mee aika ja rahat hukkaan! =)

Oili said...

L▲UR▲, mä katoin noi jenkkitrailerit ja ne tuntu niiiiiin amerikkalaisilta että hirvitti! jotenki muhun puri enemmän se ruotsalainen henki(joka kyllä oli sekin aika überruotsalainen...)

rreadymade, aaaaaa jos täällä olis leffateatteri kävisin varmaan katsomassa sen ihan sen takia että voisin perustaa mielipiteeni johonki, arghh! :D