Tuesday, April 12

Tylsä ja tyhjänpäiväinen postaus, no can do bro.

Viikonloppuna juhlittiin mursun vanhenemisia ja oltiin kaikki tultu vanhoiksi, koska niin alko nukuttaan! Syötiin hyvää kakkua ja.. nukuttiin.
Image and video hosting by TinyPic
joten tässä on hieno kuva kakusta!
Image and video hosting by TinyPic
Mul on hirvee tatuointikuume taas. Haluaisin ranteeseen "Keep it ugly"-tekstin ja aaaaaaaaaaa mutta jotenki en ees viitti sanoa siitä äitille, ku se kumminki sanois ei.
Image and video hosting by TinyPic
Laiskottaa, mutta toisaalta ei niin hirveästi. Uus jakso, 25 koulutuntia, + 2 itsenäistä kurssia, ku menee 3 kurssia päälekkäin. Huomenna seittemän(7!!!!1) tuntia koulua pitkästä aikaa. Tässä jaksossa on se ihanaa, että ei oo yhtenäkään päivänä neljään, torstaina lopppuu jo joskus kahen huudeil ja perjantaina kolme tuntia koulua jei!

5 comments:

sivustakatsoja said...

Eikö sulla oo aika montakin leimaa jo entuudestaan, miksi sun äiti sanois ei? :O Jos se kuitenkin antoi luvan niihin aiempiin leimoihin. Hmmm.

Oili said...

Ginia, onhgan mulla noita pari, mutta normikuteissa ne ei näy ollenkaan, ja ranteessa oleva tatska vilahtais kokoajan. Oon kumminki vasta 16, mut kattoo nyt.

Mirre said...

Miks keep it ugly? :(

Anonymous said...

Hahhaa meikäpä abina pidän vapaapäiviä nyt ku kaikki toi paska o ohi HUH! yritä jaksaa... :)

Oili said...

Mirette, tällä olis sellanen kierteinen selitys, eli ei ikinä pidä antaa median muuttaa kauneuskäsityksiä, stay beautiful - keep it ugly :--)

Anonymous, jeees! ei toi lukio loppujenlopuks oo niin hankalaa edes :-)