Saturday, December 19

Ding dong mandolini soi

Image and video hosting by TinyPic
MOI! Tänään loppui koulu niinkuin virallisesti. Saatiin todistukset ja piparit. Lame. Keksiarvoni oli 8.7. :) Olen tosi tyytyväinen! Musta on ärsyttävää tuntea tyyppejä joilla on yli ysin keskiarvo ja ne kitisee ku ne ei saanu jostain kymppiä. Herranjumala, olkaa kiitollisia!
Image and video hosting by TinyPic
Noticed sumthing? YEAH, Minulla on medusa! Eilen kysyin Rivetiltä laittaisko se mulle, ja laitettii tänään joulujuhlan jälkee. Sattui. =( Enemmän ko snaket. HYII. Tiedoksi vaan, että kielikoru ei satu ollenkaan!
Image and video hosting by TinyPic
Luettiin tänään jouluevankeliumia koulussa eri kielillä, mulle lankes Suomi.. Muut luki kaikil siistei kielil ranskaks(SENJÖÖR), saksaks, ruottiks ja englanniks. Saatiin vielä stadin slangiksi! :-) (Ja sit se ilmavoimien heebo alko vetään jotain läppää..)
Image and video hosting by TinyPic
Oon aika vahvasti sitä mieltä että Niiskuneiti on kova jäbä. Samaistun siihen usein.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Meillä oli eilen ne musiikilliset joulujuhlat. Soitettiin valinnaismusiikin lössin kanssa 2 laulua. Jee. Sain itseni myös tungettua juontamaan juhlan.. Nojaa, onneks siellä ei ollu ko 4 ohjelmanumeroa :---------D Takahikiältä moi.

PS. NIITÄ KYSYMYKSIÄ TULEMAAN! Tähän postaukseen tai alempaan! puspus!

3 comments:

Anonymous said...

Hmm.. Toisaalta ymmärrän, että jos itse ei ole koulussa yhtä hyvä kuin joku muu, voi ottaa pannuun jos joutuu kuuntelemaan valitusta ettei jostain tullutkaan sitä kymppiä... Mutta silti samaistun enemmän siihen nurisijaan. Jos olet itse 7 tasoa jossain aineessa ja arvosana onkin 5-6, tuntuu se ikävältä koska tietää, että pystyisi parempaankin. Samalla tavalla se ysin keskiarvon saanut tuntee, että olisi jossain aineessa pystynyt parempaankin, jolloin harmittaa kun suoritus on jäänyt alle oman tason.

Anonymous said...

minä taas olen täysin sinun kannallasi tässä nurisija-jutussa. tiedän niin miltä tuntuu, kun itse saa esimerkiksi kokeestakin "huonon" numeron ja kaveri vieressä kiroaa tyyliin kun sen kympin perässä on miinus, ärsyttävää!!

Oili said...

Anonymous, mm. voihan se niin olla. Ysi on silti aika helvetin hyvä numero, ja kympiin tartee ihan hirveästi töitä. Tai niin sen aikakin pitäisi olla.

Anonymous, niimpää!